Víno Cabernet Franc 2018

Kód: 2081
Neohodnotené
Značka: Bóna winery
19,20 € –22 %
VINO 2 C
19,20 € –22 % 15 €
Skladom (>5 ks)
Môžeme doručiť do:
8.7.2022

Pre milovníkov veľkých červených vín. Objem 0,75 litra.

Detailné informácie

Podrobný popis

Víno Cabernet Franc 2018 získalo ocenenia Národný salón vín Slovenskej republiky 2020 a Víno Bojnice 2020 – strieborná medaila.

V jeho vôni ucítite ostružinový a slivkový lekvár aj náznak čokolády. Má dlhú dochuť s príjemnou trpkosťou. Jemná kyselina predurčuje víno na ďalšiu archiváciu.

Odporúčanie k jedlu: cestoviny s paradajkovým základom, hovädzia mäso a zverina v rôznych úpravách, všeobecne víno dobre vznáša aj silné korenia a aromatické jedlá (napr. BBQ, hríby, mäta, škorice, korainder), syry tvrdšie a aromatické

Viac o produkte

  • Klasifikácia: Červené víno suché
  • Rada: Low intervention
  • Odroda: Cabernet Franc
  • Cukornatosť pri zbere: 22,5 °NM
  • Dátum zberu: 3.10.2018
  • Alkohol: 13,5 % obj.
  • Zvyškový cukor: 1,1 g/l
  • Obsah kyselín: 6,4 g/l
  • Vinohrad: hon Szentlászló
  • Servis: pri teplote 16 °C
  • Fľašová zrelosť: 5-6 rokov
  • Objem: 0,75 L
  • Nečírené, nefiltrované. N.S.A – no sulfites added. Prípadný sediment je prirodzeným javom a neznižuje kvalitu vína.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Rodinné ekologické vinárstvo

O nás...

Rodinné ekologické vinárstvo Bóna Winery leží na juhu Slovenska v obci Bátorové Kosihy, kde píše od roku 2013 svoju novodobú históriu. Jedinečné klimatické podmienky lokality sú vynikajúce na dopestovanie hrozna tej najvyššej kvality.

Vo svojom vinohrade hospodária ekologicky a snažia sa minimalizovať zaťaženie životného prostredia. Zásadne využívajú biologickú ochranu viniča a poctivo pracujú na vytvorení vinohradu s vlastným silným imunitným systémom. Vo vínach z línie fresh prevládajú primárne arómy z hrozna, ktoré pôsobia sviežo a sú ľahko piteľné. V línii low intervention sú zasa vína tvorené podľa tradičnej myšlienky „víno sa vie vyrobiť aj samo, je len potrebné zabezpečiť mu na to podmienky“.

Do procesu výroby tak zasahujú minimálne, iba pre zachovanie zdravia vína. Cieľom je uchovať odtlačok vinohradníka, vinára a ročník, aby vzniklo skutočne originálne a kvalitné víno.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie