Sirup Červený grep - Bazalka 0,5 L

Kód: 84
Neohodnotené
Značka: Vlčie sirupy
6,90 €
Skladom (4 ks)
Môžeme doručiť do:
8.7.2022

Sirup červený grep - bazalka je vyrobený výlučne z ovocia, nie z koncentrátov či chemikálií.

Je vhodný aj ako dochucovadlo jedál či drinkov. 

Detailné informácie

Podrobný popis

 

Zloženie: Šťava z červeného grapefruitu (55 %), macerát z bazalky (5 %), cukor, regulátor kyslosti (kyselina citrónová).

Šetrne pasterizované, skladovať do 25 °C. Po otvorení uchovať v chlade do 8 °C a spotrebovať do 20 dní odo dňa otvorenia. Pred použitím pretrepať. Chráňte pred priamym slnečným žiarením a mrazom. Kal nie je závadou – je to prirodzený jav prírodných sirupov. Odporúčané riedenie 1:10. Skladujte na tmavom a chladnom mieste.

 

 

TIPY na drinky a receptúry:

Letná limonáda:

40 ml Grep - Bazalka Vlčí sirup
300 ml sóda
10 ml citrónová šťava
Ozdoba:
5x lístok bazalky / 2x plátok grepu

 

Letná alkonáda:

40 ml Grep - Bazalka Vlčí sirup
300 ml sóda
10 ml citrónová šťava
40 ml Beefeater Gin
Ozdoba:
5x lístkov bazalky / 2x plátok grepu

 

Spritz:

20 ml Grep - Bazalka Vlčí sirup
20 ml Beefeater Gin
100 ml Prosseco
5 ml citrónová šťava
Ozdoba:
1x plátok grepu

 

Gin & Tonic:

15 ml Grep - Bazalka Vlčí sirup
40 ml Beefeater Gin
120 ml tonik
Ozdoba:
1x plátok grepu

Postup prípravy:
Všetky ingrediencie z receptúry nadávkujte do pohára s ľadom, premiešajte a ozdobte odporúčanou ozdobou. Na zdravie

 

  Vysvetlivky:

Limonáda je voda alebo sóda so sirupom a ozdobou
Alkonáda je limonáda s obľúbeným alkoholom
Spritz je kombinácia sirupu, alkoholu a prosecca
Gin & Tonic je gin s tonicom a  so sirupom
Ľad všade je samozrejmosť, ozdoba možnosť

Macerácia je výluh byliniek za studena (15°C – 25°C), vďaka čomu bylinky nestrácajú zdraviu prospešné látky.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Domáce sirupy na prírodnej báze

O nás...

Priamo z Vlčích hôr v Národnom parku Poloniny prichádzajú Vlčie sirupy, v ktorých môžete ochutnať tradičné chute Slovenska. Dvaja kamaráti Miroslav Telehanič a Juraj Kovaľ sa v obci Ulič pustili do výroby poctivých domácich sirupov, v ktorých spájajú zaujímavé chute čerstvého ovocia ako napríklad rebarbora, rakytník či cvikla. Vlčie sirupy sú vyrábané na prírodnej báze bez použitia chemických konzervačných látok. Podporujú aj miestnych farmárov, od ktorých do svojich sirupov získavajú len tie najčerstvejšie a lokálne suroviny.

Za svoje výrobky získali ako prvý slovenský výrobca sirupov aj ocenenie na jednej z najprestížnejších súťaží Great taste awards v Londýne.

Prihláste sa prosím znovu

Ospravedlňujeme sa, ale Váš CSRF token pravdepodobne vypršal. Aby sme mohli Vašu bezpečnosť udržať na čo najvyššej úrovni, potrebujeme, aby ste sa znovu prihlásili.

Ďakujeme za pochopenie.

Prihlásenie