Káva Sumatra Mandheling 200 g
Kód: 2956Podrobný popis
Kávovník sa pestuje v oblasti Batak - Aceh, vo vulkanickej pôde, v nadmorskej výške 800 – 1600 m n. m. Káva je spracovaná mokrou metódou a následne sušená na slnku. Ručný zber aj triedenie.
Viac o produkte
100 % Arabika
Región: Batak - Aceh
Farma: drobní farmári z regiónu
Odroba: Catimor, Typica
Spracovanie: Giling Basah (mokré), sušené na slnku
Nadmorská výška: 800 - 1600 m n. m.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Káva pražená na Slovensku
O nás...
Peter Szabó začínal predajom kávy talianskych značiek, napokon sa však rozhodol otvoriť si vlastnú pražiareň s názvom Coffeein. Učil sa na malej 500-gramovej pražičke a v roku 2015 si otvoril vlastnú pražiareň kávy v Šahách, svojom rodnom meste.
Dnes ponúka napríklad 100 % Arabiku z celého sveta, 100 % Robustu, ale aj rôzne vlastné espresso zmesi a specialty grade výberovú kávu. Kávy pražiarne Coffeein sú rozdelené podľa praženia medzi tie tmavšie na espresso a svetlejšie určené na filter.